Εμπείριες

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜ 

Κάλεσε τώρα τα πιο έμπειρα Μέντιουμ στην Ελλάδα

Δώσε τέλος στα ερωτήματα που σε βασανίζουν. Έγκυρες προβλέψεις χωρίς αναμονές. Στην Μέντιουμ-Αστρολογική γραμμή θα βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις.

ΜΑΡΙΑ Μ.


Κάλεσα στην γραμμή του mentium-center.gr μετά από παρότρυνση φίλης. Είχα ερωτευτεί τρελά και δεν έβλεπα ανταπόκριση. Κόντευα να τρελαθώ. Είχα κάνει τα πάντα για να μου δώσει σημασία αλλά αυτός τίποτα. Παρά τη διακριτικότητα μου είχα αρχίσει να πιστεύω ότι γελοιοποιούμε στα μάτια του. Αν και δεν πίστευα ότι μπορεί να βοηθήσει μια αστρολογική γραμμή μέντιουμ αποφάσισα να καλέσω για να μην πει η κολλητή μου ότι δεν άκουσα τη συμβουλή της. Τα άστρα αποκάλυψαν το ενδιαφέρον του. Στην πραγματικότητα ενδιαφερόταν αλλά με έπαιζε. Έτσι κατάλαβα ότι θα έπρεπε να παίξω το παιχνίδι του. Ξαφνικά εξαφανίστηκα. Τότε κατάλαβα τι συμβαίνει. Άρχισε να με ψάχνει ενώ βρήκε το τηλέφωνο της κολλητής μου (άγνωστο πως) και την κάλεσε!!! Μην πλατειάζω με την ιστορία μου. Το τηλεφώνημα στο mentium-center έγινε αρχές 2020. Τέλος του επόμενου χρόνου περιμέναμε το πρώτο μας παιδί. Δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα λόγο τον καταστάσεων. Αν κάτι σας απασχολεί και χρειάζεστε συμβουλή, μη διστάσετε ούτε λεπτό. Πιστέψτε με! Αυτά που θα μάθετε αξίζουν πολύ!!!


Μαρία Κυψέλη


Ο άντρας μου έχει δίκη του επιχείρηση η οποία αντιμετώπιζε προβλήματα όπως οι περισσότερες επιχειρήσεις στην χώρα. Δεν ήξερα τι να κάνω για να τον βοηθήσω. Στην απελπισία μου επάνω σας κάλεσα και εσείς με αφήσατε άφωνη. Οι προβλέψεις σας ήταν πέρα για πέρα σωστες. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο που ζήτησα να μάθω. Εφαρμόσαμε δυο από τις λύσεις που προτείνατε. Με πολύ κόπο και δουλειά η επιχείρηση τους τελευταίους δύο μήνες πάει κάθε μέρα και καλύτερα. Ο άνδρας μου κατάφερε να ξεπληρώσει μεγάλο μέρος των οφειλών του και αν συνεχίσουμε έτσι θα είμαστε πολύ καλύτερα τον νέο χρόνο. Σας ευχαριστώ γιατί βοηθήσατε πραγματικά εμάς και τα παιδιά μας

 

Πέτρος Πουλακάκης

Πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή μου. Η συμβολή σας στην προσπάθειά μου να ξεφύγω από αυτή τη δύσκολη φάση ήταν καθοριστική. Οι άνθρωποι με τους οποίους μίλησα με άκουσαν προσεχτικά και με βοήθησαν ώστε να μπορέσω να βάλω τα πράγματα σε μια τάξη και σιγά - σιγά και μεθοδικά να επαναφέρω τη ζωή μου στους κανονικούς της ρυθμούς. Όπως και πολλοί νέοι στη χώρα μας είχα μείνει χωρίς δουλειά. Τότε άρχισαν τα προβλήματα. Μετά από λίγο καιρό ξεκίνησαν και τα προβλήματα στη σχέση μου. Η ζωή μου φαινόταν να οδεύει προς μια ολοκληρωτική καταστροφή μέχρι που πήρα τη μεγάλη απόφαση και σήκωσα το ακουστικό και πληκτρολόγησα τον μαγικό αριθμό σας (875 876 8470). Οι αναλύσεις του αστρολόγου στην άλλη γραμμή με σόκαραν. Μου υπέδειξε με αυστηρό ύφος τι έπρεπε να κάνω για να κάνω για να ξεφύγω από το τέλμα στο οποίο βρισκόμουν. Μου υπέδειξε ότι οι επιλογές ήταν δύο. Η πρώτη ήταν να μην κάνω τίποτα και να συνεχίσει η κατάσταση όπως έχει και σιγά - σιγά να χειροτερέψει ακόμα περισσότερο ή να ακολουθήσω τον δύσκολο δρόμο που μου υπέδειξε και να ξεφύγω με αρκετό κόπο και δυσκολία από την κατάσταση στην οποία βρισκόμουν. Και αυτό όχι άμεσα αλλά σε 3 μήνες. Ξεκίνησα την προσπάθεια όπως μου υπέδειξε και με ένα μαγικό τρόπο στους 2 μήνες άρχισε να αλλάζει η ζωή μου. Βρήκα δουλειά την οποία κράτησα για ένα μήνα μέχρι που με πήραν από μια καλύτερη δουλειά τον τρίτο μήνα! Τα προβλήματα στη σχέση παραμερίστηκαν και εγώ άρχισα να ζω πάλι μια απλή φυσιολογική ζωή όπως παλιά. - 

Αναστασία Μαστοράκη Ηράκλειο

Η ζωή μου βρισκόταν σε τέλμα και εγώ δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω. Σκεφτόμουν ακραία πράγματα. Τα συζήτησα με τους συνεργάτες σας και κατάλαβα ότι η λύσεις πολλές φορές βρίσκονται μπροστά στα μάτια μας. Με τις συμβουλές, την καθοδήγηση και τις παραινέσεις των εξειδικευμένο συνεργατών σας και αφού μελετήσαμε και αναλύσαμε τον αστρολογικό μου χάρτη η ζωή μου σύντομα πήρε νέα τροπή. Βρήκαμε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία μου. Ακολούθως οι συμβουλές των ειδικών μου άνοιξαν τα μάτια. Βρήκαμε απλές λύσεις που μου άλλαξαν εντελώς τη ζωή. Εύκολα - Απλά και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια απέκτησα μια καλύτερη ζωή και μια ομάδα φίλων στους οποίους μπορώ να εμπιστευτώ τις σκέψεις μου και να ζητήσω συμβουλές ανά πάσα στιγμή.

Ευχαριστώ πολύ 

Εξωτερικοί Συνεργάτες